Velkommen til projektet

“Små & Store Historier fra Frederiksberg”!

Frederiksberg Centret og jeg gik sammen om at forvandle byens fortællinger til kunstværker, og vi ville gerne høre din historie.

I samarbejde med @frbcshopping – Frederiksberg Centret – arbejdede jeg på at omsætte lokale fortællinger fra Frederiksberg til kunst. Projektet “Små og store historier fra Frederiksberg” handlede om at skabe forbindelse mellem mennesker gennem kunsten.

Formålet var klart: at bringe Frederiksbergs historie til live gennem malerier, som blev udstillet i Frederiksberg Centret.

Baggrunden for projektet var dybt forankret i byens rige historie. Vi ønskede at udforske og formidle både historiske og nutidige fortællinger fra Frederiksberg ved at fremhæve betydningsfulde øjeblikke.

Vi inviterede et bredt publikum til at deltage og engagere sig i projektet – alle, der delte vores passion for at udforske og fejre Frederiksbergs kulturelle arv.

Projektet kulminerede med en udstilling af 12 unikke værker, inspireret af udvalgte fortællinger fra Frederiksberg. Hvert værk var skabt specielt til dette formål af mig, Thomas Løj Christensen.

Malerierne inviterede ikke kun til beskuelse, men også til interaktion – via QR-koder kunne man få adgang til historierne bag hvert værk.

Besøgende kunne finde mit galleri i den tidligere skomagerbutik, diagonalt overfor Summerbird i Frederiksberg Centret.

👉Folk havde mulighed for at dele deres historie og deltage i lodtrækningen om at få deres fortælling omsat til et maleri, som blev udstillet i Frederiksberg Centret.

Følg #SmåOgStoreHistorierFraFrederiksberg

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.