25.07 2024

Interview med Frederiksberg Lokal TV

Jeg blev interviewet af Shefali Ranthe på Frederiksberg Lokal TV, hvor vi talte om mine værker, mine inspirationskilder og mit samarbejde med Frederiksberg Centret om udstillingsprojektet “Store og små historier fra Frederiksberg”.
Shefali Ranthe og jeg fik os en snak i programmet “Kunst på Frederiksberg” på Frederiksberg Lokal TV. I interviewet talte vi om mine værker og mit spændende samarbejde med Frederiksberg Centret omkring udstillingsprojektet “Store og små historier fra Frederiksberg”. Projektet er inspireret af både hverdagsoplevelser og historiske øjeblikke fra området, som jeg har fortolket i mine malerier.

Vi diskuterede også, hvor min inspiration kommer fra, og hvordan jeg forsøger at indfange de små hverdagsfortællinger, der ofte bliver overset, men som alligevel kan skabe noget større, der taler til beskueren på flere niveauer. Jeg delte også lidt om min kreative proces, og hvordan Frederiksberg – både som sted og fællesskab – har spillet en central rolle i udviklingen af denne kunst.

Interviewet gav mig mulighed for at fortælle om min kunstneriske rejse, min vision og mit ønske om at bringe kunsten tættere på både lokale og besøgende på Frederiksberg.
Del endelig

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Add to Calendar
;